Kertaillaanpa sitten joulukuun juttuja. Olen itse siis thaimaassa ja tietyt kirjaimet eivat koneella toimi joten kukaan ei saa asiaa ihmetella ;)

Ajattelin siis kertauksen vuoksi hieman kertoilla joulukuun juttuja ja miten on muuten vaan mennyt. Joulukuun noin puolessa valissa oltiin RKS:n jarjestamalla kimppakyydilla vuoden 2008 voittaja nayttelyssa.Reissussa olin siskoni,aitini ja kaverini Nooran kanssa <3 Messarissa tapasin myos vanhaa leirikaveriani Wiltsua ja hanen labbistaan "patea" ;) Nayttelysta lahti mukaan hurjan paljon nameja koirille.

Treenattukin Joulukuun aikana ollaan suvin kanssa kovasti mutta vielakaan ei suvi ole onnistunut paria harvinaista kertaa lukuunottamatta pysymaan paikkallamakuussa sen vaaditun kahden minuutin verran! Muuten ollaan hurjasti kehitytty. Suvi ottaa jo hyvin itse kontaktin ja seuraaminen joka oli ennen vaikeaa on nyt sen bravuuri. Olen ajatellut ilmottaa sen joihinkin tokokokeisiin kevaalla/kesaalla jos suvi on alokasluokan edellyttavalla tasolla ;DD Ja myos rauma show 2009 ollaan ajateltu menna ehka rotukehaan katsomaan jos saatais edes EH?!?!?!?! rauma show:hn ollaan silti luultavasti menossa silla ystavani Annikan kanssa ollaan suunniteltu etta vietaisiin annikan lapinpainkoira Rolli kehaan ja itse menisin esittamaan...

Jouluaattona koirat sai paaljon lahjoja ja niiden kanssa leikittiin paljon pihalla ja ne sai joppa palan joulukinkkiua ;)

Mutta nyt lopetan kirjottelut ja lahden huoneeseen ja hetken kuluttua luvassa on lahto viidakkoon vaeltamaan ja uimaan :))

Sanon nyt viela etta OIKEIN HYVAA JA ILOISTA UUTTA VUOTTA 2009!!!!
<3:lla Jenni ja karvanaamat